MEZAR BAKIM SÖZLEŞMESİ

MEZAR BAKIM SÖZLEŞMESİ 


------KARŞIYAKA - CEBECİ MEZARLIĞI SÖZLEŞMESİ-----

 

MS GRUP GIDA İLAÇLAMA LTD. ŞTİ. nin Markası 

ANKARA MEZAR BAKIM HİZMETLERİ 

Sözleşme 10.02.2022 TARİHİNDE GÜNCELLENMİŞTİR. 

 

                         MEZAR BAKIM SÖZLEŞMESİ   Sözleşme No: 20220301


Bir TaraftaŞube Karşıyaka  Mezarlığı 1 Kapı ila 2 Kapı Arası No:  239 ( ESKİ 379 – A)    Yenimahalle  /  ANKARA ( Uzman  Dörtler Mermer Yanı )   Merkez : ivedik Caddesi No: 245/36  () Karşıyaka Mezarlığı 2 inci Kapı Karşısı ŞAHİN PLAZA ) Yenimahalle / ANKARA   0 312 424 0 190 – 0 541 790 20 41 adresinde bulunan  MS GRUP GIDA İLAÇLAMA LTD. ŞTİ. nin markası olan ANKARA  MEZAR BAKIM  HİZMETLERİ  ile  diğer tarafta KARŞIYAKA MezarlığındaMadde 4c de ayrıntılı olarak belirtilen Mezarla ilgili olarak iş  bu  Sözleşme şartları ile mutabık kalınmış ve sözleşme karşılıklı olarak ön yüzü ve arka yüzü okunarak imzalanmıştır.

 

Madde 4c de  Ada ve Parsel Numarası Yazılı Aile Bireyime Ait Mezarın Bakımının Yapılması için iş Bu Sözleşme ile ANKARA MEZAR BAKIM HİZMETLERİ  nin yetkililerine izin veriyorum.


1. KAPSAM


İşbu Sözleşme'ye konu olan Hizmetler, Aşağıda Yazılı Yapılacak İşlerin Detayı ile belirlenmiş ve imza altına  alınmıştır.


İLK DÜZENLEMEDE YAPILACAK İŞLERİN DETAYI 

 

        Mezar Üzerindeki Mevcut Bitkilerin Peyzaj Mimarınca Değerlendirilmesinin Yapılması ve Fotoğrafının Çekilerek Sizlere Bilgi Verilmesi,
        Mezar Üstü Eski Çiçeklerin ve Köklü Bitkilerin Çıkarılması (Gül, Çam. Ağaç v.b.) ,
        Üst Toprağın En Az ( 3 cm ila 5 cm Arası ) Boşaltılması (Eski ve En Az 3 Ay Bakım Yapılamamış Mezarlar için Geçerli)
        Mezar Üstü ve Çevresinin İlaçlanması (Sinek v.b) Temmuz ve Ağustosta Dikilecek Mezarlar İçin
        Mezar Taşının Komple Uygun Kimyasallarla Temizlenmesi ( BU HİZMET EĞER MEZAR TAŞI ÇOK KİRLİ VE ÇAM ALTINDA İSE EKSTRA ÜCRET  TALEP EDİLEBİLİNİR. )  (Eski Mezarlar için Geçerli) ( Suluk içi ve İki Mezar Arası Bölümlerdeki Siyahlanma Lekeleri Çıktığı Oranda )
        Mezar Çevresinin Temizlenmesi (Mezar Ön ve Arka Kısmı ile Yan Kısımlar)
        Mezar Baş Taşında Silinmiş Yazılar varsa Yazıların Yazı Rengine Göre Kulak Çöpü ve Yağlı Boya ile Boyanması, ( BU HİZMET EĞER YAZI ÇOK VE DERİN DEĞİL İSE EKSTRA ÜCRET  TALEP EDİLEBİLİNİR. ) (Eski Mezar Taşı İçin Geçerlidir. Boyama Elle yapılacak Olup Akmalar Olabilir. Kış Aylarında Bakıma Alınan Mezarlarda Baş Taşı Boyaması Nisan Ayı Gibi Yapılır.  )
        Mezar Üstüne Çiçek Ekilmeye ve Bakıma Uygun Gübreli Toprak – Torf  Serilmesi,

İlk Düzenlemede Yapılacak İşlere Ek Olarak    STANDART PAKET 


•        Mezara Mevsimine Göre Yer Örtücü Bitki Arap Saçı Dikilmesi ;

 

•      ÜYE TARAFINDAN YILDIZ CİNSİ KATIRTIRNAĞI İSTENİR İSE : MAYIS-HAZİRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS- AYLARINDA Yer Örtücü Bitki Yıldız Cinsi Sedum ( Katır Tırnağı ) Dikilmesi, (Tekli Mezara Yaklaşık 30  ila 35  Adet,  Çiftli Mezara Yaklaşık 80  ila 100  Adet  Seyrek Şekilde ) ve Bakıma Aynı Yer Örtücü Bitki ile Devam Edilmesi

 

Not: Mezara Dikili Olan Yıldız Cinsi Sedum ( Katır Tırnağı ) Yılda 2 Kez Budanır , İlk Budama Esnasında ;  En Az 3 Hafta Sadece Dal Olarak ve Zemindeki Toprakla Birlikte  Gözükür ve Yeniden Yeşererek Komple Zemini Kaplar ( Budama Tahmini Mayıs Ayı Sonu ve Eylül Ayı Başı Gibi Yapılır. )


•        ÜYE TARAFINDAN İSTENİR İSE 200 TL FARK İLE   Mezara 1 Adet Minyatür Gül veya  1 Adet Yediveren Gül Dikilmesi,  GÜL NİSAN – MAYIS – HAZİRAN-TEMMUZ -  AĞUSTOS ve EYLÜL Aylarında Dikilir. Ekstra 150 TL Ücret ile Güllün Bakımı Esnasında Çok Yağmur Yağması veya Hava Şartlarından Solması, Yapraklarının Böcek Tarafından Yenmesi Durumunda Gerekli İlaçlama v.s. yapılacak olup Kuruması veya ÇALINMASI DURUMUNDA Sorumluluk kabul edilmeyecektir. 


Yıldız Cinsi Katırtırnağı Kışlık Bakımı   ;  Üstü Gübreli Toprakla Kapatılarak Kışlık Bakıma Alınır. Bu Süreç Yaklaşık 2 ila 3 Aydır.  Sadece Gübreli Toprak Gözükür.  Mart Ayının Üçüncü  Haftasından Sonra Tekrar Yeşererek Komple Zemini Kaplamaya Başlar.  ( Budama Tahmini Kasım Ayının Başında  Yapılır  . Budamadan Sonra Mezar Üstü Gübreli Toprakla Kapatılır. Ve Her 21 Günde 1 Bakımda İlaçlı Su ile Gübreli Toprağa Destek Verilir.  )

 

İlk Düzenlemede Yapılacak İşlere Ek Olarak MAKSİMUM PAKET

 

•        Mezara Mevsimine Göre Yer Örtücü Bitki Arap Saçı Dikilmesi ;

 

•      ÜYE TARAFINDAN YILDIZ CİNSİ KATIRTIRNAĞI İSTENİR İSE : MAYIS-HAZİRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS- AYLARINDA Yer Örtücü Bitki Yıldız Cinsi Sedum ( Katır Tırnağı ) Dikilmesi, (Tekli Mezara Yaklaşık 30  ila 35  Adet,  Çiftli Mezara Yaklaşık 80  ila 100  Adet  Seyrek Şekilde ) ve Bakıma Aynı Yer Örtücü Bitki ile Devam Edilmesi

 

Not: Mezara Dikili Olan Yıldız Cinsi Sedum ( Katır Tırnağı ) Yılda 2 Kez Budanır , İlk Budama Esnasında ;  En Az 3 Hafta Sadece Dal Olarak ve Zemindeki Toprakla Birlikte  Gözükür ve Yeniden Yeşererek Komple Zemini Kaplar ( Budama Tahmini Mayıs Ayı Sonu ve Eylül Ayı Başı Gibi Yapılır. )


•        ÜYE TARAFINDAN İSTENİR İSE 200 TL FARK İLE  Mezara 1 Adet Minyatür Gül veya  1 Adet Yediveren Gül Dikilmesi,  GÜL NİSAN – MAYIS – HAZİRAN-TEMMUZ -  AĞUSTOS ve EYLÜL Aylarında Dikilir.Ekstra 150 TL Ücret ile Gülün Bakımı Esnasında Çok Yağmur Yağması veya Hava Şartlarından Solması, Yapraklarının Böcek Tarafından Yenmesi Durumunda Gerekli İlaçlama v.s. 
 yapılacak olup Kuruması veya ÇALINMASI DURUMUNDA Sorumluluk kabul edilmeyecektir.


Yıldız Cinsi Katırtırnağı Kışlık Bakımı  ;  Üstü Gübreli Toprakla Kapatılarak Kışlık Bakıma Alınır. Bu Süreç Yaklaşık 2 ila 3 Aydır.  Sadece Gübreli Toprak Gözükür.  Mart Ayının Üçüncü  Haftasından Sonra Tekrar Yeşererek Komple Zemini Kaplamaya Başlar.  ( Budama Tahmini Kasım Ayının Başında  Yapılır . Budamadan Sonra Mezar Üstü Gübreli Toprakla Kapatılır. Ve Her 21 Günde 1 Bakımda İlaçlı Su ile Gübreli Toprağa Destek Verilir.  )

 

•     Mezara Mart Nisan Aylarında Yazlık Menekşe  Tekli Mezar için (7 Adet) Çiftli Mezar için (15 Adet)

•     Mezara  Mayıs Haziran, Temmuz ,Ağustos Aylarında  Begonya Dikilmesi Begonya nın Çok Sıcaklarda Kötü Olması Durumunda Horoz İbiği  Dikilmesi  Tekli Mezar için ( 7 Adet) Çiftli Mezar için (15 Adet)  

 

•        Mezara  Eylül Ekim Kasım Aylarında Kışlık  Menekşe Dikilmesi  Tekli Mezar için (7 Adet) Çiftli Mezar için (15 Adet) 

 

•  Mezarlara Ekstra İstenirse Tarafınızca Alınması Kaydı ile  Kasimpati , Lahana veya  Farklı Çiçek
Dikilebilinir.  Bu çiçeklerin Yaşam Süreçleri (Solma, Kuruma v.b.)  ve  Çalınması Sorumluluğu Tarafımıza Ait  Değildir  

 

İlk Düzenlemede Yapılacak  İşlere Ek Olarak   V.İ.P. PAKET  

 

•        Mevsimine Göre Yılda 3 veya 4 Kez Tüm Mezar Üstüne Komple Çiçek Dikilmesi ;

(Tekli Mezara Yaklaşık 25  ila 30  Adet, Çiftli Mezara Yaklaşık 80  ila 100  Adet  Seyrek Şekilde )

Mart , Nisan, Mayıs Ayları  Yazlık Menekşe 
Mayıs, Haziran Ayları   Top Kadife veya  Gölge Adalar için Begonya     
 Temmuz,  Ağustos, Eylül  Ayları Horoz İbiği  ( 
Begonya nın Çok Sıcaklarda Kötü Olması Durumunda Horoz İbiği  Dikilmesi ) 

Ekim , Kasım, Aralık, Ocak , Şubat  AylarıKışlık Menekşe   veya  Sadece Yeşil Görünmesi İstenirse Arap Saçı Dikilmesi

İlk Düzenlemede Yapılacak  İşlere Ek Olarak ( CEBECİ MEZARLIĞI İÇİN EKONOMİK MİNİ PAKET)  

 

EKONOMİK MİNİ PAKET SEÇENEĞİ ( SADECE YER ÖRTÜCÜ BİTKİ DİKİMİ VE  YAZIN HAFTADA 1 KEZ  KIŞIN ve Yaza ve Kışa Hazırlık Dönemlerinde  AYDA  1 KEZ BAKIMI SAĞLANMAKTADIR. ANLAŞMAYA GÖRE ÇALINMA RİSKLERİ 3 KEZ FİYATA DAHİL OLUP 4 ve ÜZERİ FİYATA DAHİL DEĞİLDİR.) 

 

BAKIM SÜRECİMİZ 

•        Mezarınızın Yazın (21 NİSAN – 01 EYLÜL ) Haftada 2 Kez Sulanması ( 3 ila 4 Günde 1Kez Bakılması ve Sulanması)(Ekonomik Mini Paket  Cebeci Asri  Mezarlığı  için Haftada 1 Kez Bakımın Yapılması ve Sulanması )

•        Mezarınızın Kışa Hazırlık Döneminde  (02 EYLÜL– 31 EKİM )     Hafta da  1 Kez Bakılması ve Yer Örtücü Bitkilerin İlaçlı Su İle Bakımının Yapılması  (Ekonomik Mini Paket  Cebeci Asri  Mezarlığı  için 15 Günde 1 Kez Bakımın Yapılması ve Sulanması )

•        Mezarınızın Kışın (01 KASIM – 15 MART )     21 Günde 1 Kez Bakılması ve Yer Örtücü Bitkilerin İlaçlı Su İle Bakımının Yapılması  (Ekonomik Mini Paket  Cebeci  Asri Mezarlığı  için Ayda 1 Kez  Bakımın Yapılması ve Sulanması )

•        Mezarınızın Yaza Hazırlık Dönemi (16 MART- 20 NİSAN )  Haftada 1 Kez Bakımının Yapılması ve Taşlarının Uygun Kimyasallarla Yıkanması  (Ekonomik Mini Paket  Cebeci Asri  Mezarlığı  için Ayda 1 Bakımın Yapılması ve Sulanması )

•        Mezar Önü veya Arkasında Bulunan Dikili Ağaç v.s. Varsa ( Haziran- Temmuz – Ağustos  Aylarında Haftada 1  Kez Sulanması )  (Ekonomik Mini Paket  Cebeci Asri  Mezarlığı  için 15 Günde 1 Kez Bakımın Yapılması ve Sulanması )

•      Mezar Taşının 21 Günde 1 Temizlenmesi  (Ekonomik Mini Paket  Cebeci Asri  Mezarlığı  için Ayda 1 Kez  Temizlenmesi)
•        Mezar Resimlerinin Yazın ( 21 NİSAN - 01 EYLÜL ) Arası   Ayda 1 KEZ  Çekilmesi ve www.ankaramezarbakimi.com  Kişisel Sayfanıza Yüklenmesi  Kışa Hazırlık Dönemi , Kışın  ve Yaza Hazırlık Döneminde ( 02 EYLÜL – 20  NİSAN ) da ise 2 ayda 1 veya 45 Günde 1 Kez  Çekilmesi ve  www.ankaramezarbakimi.com  Kişisel Sayfanıza Yüklenmesi  ( Kış Dönemlerinde Havanın Kar Yağışlı Olması ve Buzlu Olması Halinde Fotoğraf  Çekimi Aksayabilir. ) veya  ( Fotoğraf Yayınlama Zamanları Çiçek Değişimlerinde, Gübreleme Dönemlerinde ve Yılda 2 Kez Yapılan Taş Temizliği Zamanlarında Aksayabilir. ) (Ekonomik Mini Paket  Cebeci Asri  Mezarlığı  için Ayda 1 Kez  Yüklenmesi )

•        Mezar Taşlarının ve Suluğunun Uygun Kimyasallarla Yılda 2 Kez (Mart Sonu  ve Ekim) Aylarında Temizlenmesi

 2. SÜRE

 İşbu Sözleşme, sözleşme tarihinden itibaren 1  YILLIK (……/……../2022   ile ……/……./2023 Arası) süre için akdedilmiş olup, taraflardan birisi tarafından süre sonundan en az 1 Ay önce yenileneceği diğer tarafa yazılı olarak bildirilmedikçe kendiliğinden sona erer.

İnternet Üzerinden veya Karşılıklı İmzalanan Sözleşmeler Bir Yenisi İmzalandığında Diğer Sözleşme Tüm Hakları İle İptal Olur.  Yeni Sözleşmedeki Haklar Geçerlidir.  Süre Uzatımlarında veya Sadece  Makbuz Karşılığı veya Banka Hesap Numaralarımıza Para Ödeyerek Sözleşmesini  Uzatan Üyelerimiz  Hizmet Şirketine Yeni Sözleşme İmzalamaya Gelmez ise Parayı  Ödediği Tarih' deki  İnternet Üzerinde www.ankaramezarbakimi.comadresindeki Üye işlemleri Bölümünde Yazılı Güncel Sözleşme Şartlarını Kabul Etmiş Sayılır ve Bu Şartlardan Sorumludurlar.    

 

3. FİYAT - ÖDEME ve FESİH:

3a) "MÜŞTERİ"………………………………PAKET   için Yukarıda Talep Ettiği işlerin ücretini sipariş ve sözleşmenin imzalanması ile beraber  ……………….- TL/…+ KDV veya KDV DAHİL ) "HİZMET ŞİRKETİ "' ne öder. 7 gün içinde "MÜŞTERİ"    (Nakit, Banka Hesap Numarasına (İnternet Sitemizdeki Hesap Numaralarından Her Hangi Birine) (Türkiye İş Bankası Küçükesat Şb. TR40 0006 4000 0014 2080 8301 44  IBAN Numarası - Hesap Sahibi :   MS GRUP GIDA İLAÇLAMA LTD. ŞTİ.  ) veya Kredi Kartı ile) "HİZMET ŞİRKETİ "' ne ödeme yapmadığı taktirde işbu sözleşme kendiliğinden fesih olur. Bu durumda "MÜŞTERİ" hiçbir hak iddasında bulunamayacağını peşinen kabul eder.

Ödeme Banka Hesap Numarasına veya Makbuz Karşılığı Nakit – Kredi Kartı ile Yapılır. Yapılan Ödemelere Fatura Kesilir.  Taksit  Sadece Kredi Kartı için Geçerli Olup Taksitli Fiyatlarımız İnternet Sitemizde Mevcuttur. Sözleşme ile ilgili Her Hangi Bir İtirazda Ödeme Belgesini İbraz Edemeyen Müşteri Ödeme Yapmış Sayılmaz ve Sözleşme İmzalanmış Olsa Bile Hükümsüzdür..  

3b) " HİZMET ŞİRKETİ " bu sözleşmede belirtilen yükümlülüklerini yerine getirmediği takdirde, "MÜŞTERİ " " HİZMET ŞİRKETİ" ni uyarabilir ve gerekli aksaklığın giderilmesini sağlayabilir. "HİZMET ŞİRKETİ " verdiği Hizmetten Vazgeçmesi durumunda "HİZMET ŞİRKETİ " Sözleşme Bedeli Üzerinden Aldığı Bedelin 4/2 sini (Dört de İkisini Yani Yarısını  İlk Düzenleme,  Kıştan Yaza Hazırlık Gübreleme Yılda 2 Kez Yapılan Ekim - Nisan aylarındaki Taş Temizliği Maliyeti v.b.   veya Diğer nedenlerden dolayı ( MEZAR ÜSTÜ ÇİÇEKLERİN ÇALINMASI veya KÖPEK vs. YATTIĞINDA BOZULMASINDA YAPILAN GİDERLER)  için  Harcama Yapıldığında  dolayı Kesinlikle İade Etmez. ( Bu Madde Eski Üyeliğini Yenileyen Müşterilerimiz için de Geçerlidir. )  Kalan Kısım Sözleşme Süresine Bölünür ve Hizmet Verilen Aylar Düşülerek, Müşterinin Ödeme Yaptığı Şekilde İade Edilir. İadelerde Kredi Kartı ile Ödeme Yapıldı İse Kesinlikle Aynı Kredi Kartına ve Ödeme Silibine İade Yapılır. Her Sözleşme  Yenileme Döneminde Mezar  " HİZMET ŞİRKETİ" Gerekli Gördüğünde Dikim Zamanına Göre Yeniden Düzenler.

3c) "MÜŞTERİ " bu sözleşmede sözleşme süresine mutabık kalacak ve sözleşmenin erken fesh edilmesi durumunda "HİZMET ŞİRKETİ" nden kalan sürenin bedelini talep edemeyecektir. "HİZMET ŞİRKETİ" sözleşme bu madde bendinde sona erse bile sözleşme süresi bitimine kadar hizmetine devam edecektir. Ayrıca "HİZMET ŞİRKETİ" mezar bakımını şirketimiz tarafından yapıldığını belirtmek için etiket yapıştırabilecektir.

3d) Taraflar "MÜŞTERİ" veya "HİZMET ŞİRKETİ adına MS GRUP GIDA İLAÇLAMA LTD. ŞTİ nin Sahibi  Murat SUCULARLI nın VEFAT ETMESİ veya İŞİ YÜRÜTEMEYECEK KALICI BİR HASTALIĞA KAPILMASI DURUMUNDA veya Ankara Büyükşehir Belediyesinin Bu Hizmeti Kendi Bünyesine Alması ve Yürütmesi Halinde  Hizmet Akdi O GÜN İTİBARİ ile Sona Erer. " MÜŞTERİ, MÜŞTERİ  VARİSLERİ " ve "HİZMET ŞİRKETİ " varisleri mevcut yapılan işten eksik kalan süre için , yapılacak ödemeden veya daha sonraki yapılacak işten veya  ödemeden iade için birbirlerinden Kesinlikle Hak Talep Edemezler ve Dava Açamazlar.  ( HİZMET ŞİRKETİ İşi TÜM ŞARTLAR Aynı Kalmak Koşulu ile Çalışanlarına Devredebilir. ) 

4. YETKİ:4a İşbu Sözleşme'den doğan uyuşmazlıkların giderilmesinde ANKARA Mahkemeleri ve İcra Müdürlükleri yetkilidir.
4b İşbu Sözleşme'nin sonuna kadar, taraflar karşılıklı olarak birbirlerinden, bu sözleşmede yer almayan başka taleplerde bulunmazlar.

4c-A   ………………….…. Mezarlığı  …………... Kapı…………………….. Ada ………..…… .  Parsel de Mezarı bulunan  ………………. ………………………………………… e  ait mezarlık Sahibinin  (Eşi,Çocuğu,Damadı,Gelini) / Vekalet Yetkilisi

4c--B   ………….…………. Mezarlığı  …………... Kapı…………………….. Ada …….……… .  Parsel de Mezarı bulunan  ………………. ………………………………………… e  ait mezarlık Sahibinin  (Eşi,Çocuğu,Damadı,Gelini) / Vekalet Yetkilisi

 Cep Telefonu : ...................................... İş Telefonu :  Faks:  .Adres   ………………………………………………

veya  TC Kimlik No : …………………..…….  Sayın; ………………………………………………………………………..….….. ile  

 

İşbu Sözleşme  ………../……./2022  tarihinde iki nüsha ve 5 Sayfa olarak düzenlenmiş, taraflar arasında imzalanarak hüküm altına alınmıştır.

 

 

   MS GRUP GIDA                                                                                    MEZAR SAHİBİNİN

  İLAÇLAMA LTD. ŞTİ.                                                      ( EŞİ-ÇOCUĞU-DAMADI-GELİNİ

           ADINA                                                                               / VEKALET YETKİLİSİ)

                                                                                                                            

                                                                                 KULLANICI ADI : ……………………

                                                                                                ŞİFRE                : 12345  (İLK VERİLEN )  

 

İLETİŞİM :  0 312 424 0 190 – 0 312 424 0 192  CEP : 0 541 790 20 41

www.ankaramezarbakimi.com e mail :info@ankaramezarbakimi.com

 

•        "HİZMET ŞİRKETİ " işbu sözleşmeyle Tüm Türkiye ve Ankara ili ve Taşra İlçelerinde üstlendiği hak ve yükümlülüklerin bir kısmını veya tamamını yetkili kıldığı bir bayisine yaptırabilir, Bu Hizmetin Denetimi ve Kontrolü "HİZMET ŞİRKETİ " ne aittir. Bayinin sözleşmeye ilişkin taahhütleri yerine  getirmemesi, Alıcıya karşı, "HİZMET ŞİRKETİ " 'nin sözleşmeden kaynaklanan sorumluluklarını ortadan kaldırmaz.

•        Sipariş edilen ve ücreti "HİZMET ŞİRKETİ "' ne ödenen Hizmet Paketi'nin içerdiği tüm hizmetler "HİZMET ŞİRKETİ " tarafından yerine getirilecektir.

•        Bakım Hizmetinin İnternet sayfamızda size ayrılacak alanda Mezar Resimlerinin Yazın (21 NİSAN – 01 EYLÜL ) Arası Ayda 1 KEZ   Çekilmesi ve www.ankaramezarbakimi.com  Kişisel Sayfanıza Yüklenmesi  Kışa Hazırlık Dönemi , Kışın  ve Yaza Hazırlık Döneminde ( 02 EYLÜL – 20  NİSAN ) da ise 2 Ayda 1  veya 45 Günde 1 Kez Çekilmesi ve  www.ankaramezarbakimi.com  Kişisel Sayfanıza Yüklenmesi  ( Kış Dönemlerinde Havanın Kar Yağışlı Olması ve Buzlu Olması Halinde Fotoğraf  Çekimi Aksayabilir. ) veya  ( Fotoğraf Yayınlama Zamanları Çiçek Değişimlerinde, Gübreleme Dönemlerinde ve Yılda 2 Kez Yapılan Taş Temizliği Zamanlarında Aksayabilir. ) (Ekonomik Mini Paket  Cebeci Asri  Mezarlığı  için Ayda veya 45 Günde 1 Kez  Yüklenmesi )

•        İnternet sayfamızda şifre ile girebileceğiniz bir alanın, hatıra fotoğrafınızı ve anılarınızı yayınlamak için tarafınıza tahsis edilmesi.

•        "HİZMET ŞİRKETİ " imzalı sözleşmeye göre mezarı yerinde görerek incelemelerini yapar ve hava koşulları göz önüne alınarak bakım hizmetlerine başlanır, ve ilk düzenleme 7 işgünü içinde bitirilir.

•       İlk düzenlemenin görülebilmesi için "MÜŞTERİ" davet edilir, gelememesi durumunda mezarın resmi çekilerek elektronik posta yolu ile "MÜŞTERİ" 'ye gönderilir veya müşteri kendi üye sayfasında inceler .

•        "MÜŞTERİ" ödeme yükümlülüklerini zamanında yerine getirecek olup, aksine bir durumda sözleşmenin fesih edileceğini kabul eder.  

•        Kendisine ayrılan İnternet site alanını yasalara aykırı kullanmayacağını, aksine bir durumda kullanımının engelleneceğini peşinen kabul eder.  

•        "HİZMET ŞİRKETİ" Mezar Bakımlarında Ramazan ve Kurban Bayramına Gelen Dönemlerde En Son Mezara Arife Gününden 1 veya 2 Gün Önce Bakacak Olup Arife Günü ve Bayram Süresince Sulama Çiçek Dikimi v.b. Hizmet Vermeyecektir. Bayramın Bitimini Takip Eden Günde Ada Sıralamasına Göre Gezip Çalınan Çiçek, Sulama Eksiği Olan Mezarlarla Tekrar ilgilenip Eksiklikleri Giderecektir. 

•        "HİZMET ŞİRKETİ" "MÜŞTERİ" hizmet taleplerini ve şikayetlerini 7 İş günü içinde sonuçlandırıp "MÜŞTERİ"'ye yazılı – sözlü veya geçerli mail adresine bilgi verecektir. (Şikayet Konusu Hizmet Verilen Alana "HİZMET ŞİRKETİ"  ve "MÜŞTERİ" dışında Üçüncü Şahısların ve Hava Muhalefetinin Yol Açtığı Zararlardan Dolayı Sorumlu Olmayacaktır; (  28 Derece  ve  Üstü Sıcaklarda   Toprağın  Kuruması,  Çiçeklerin ve Ekilen Bitkilerin Kuruması,  Soğuktan Çiçeklerin Boynunu Bükmesi veya Yapraklarını Dökmesi  , Çiçeklerin Çalınması, Üçüncü Şahıslar Tarafından Koparılması ve Zarar Verilmesi , Mezar Taşının Kırılması, Mezar Taşının Pislenmesi , Mezar Taşına ve Toprağına Basılması  Mezar Çevresinin Pisletilmesi, Mezar Çevresine Farklı Bir Mezar için Mükerrer Defin Yapılırken Kirletilmesi, Yeni Defin Sahalarında Mezarların Üzerine Çimento Torbası vs Atılması veya Rüzgardan Gelmesi v.b.) Durumlarında Hizmet Şirketi Sorumlu Olmayacak,  Fakat Hizmetin Aksamaması ve Müşteri Memnuniyeti Üst Seviyede Tutularak Aksaklıklar Tekrar Düzeltilecek Çalınan Mezarlar 4 DEFAYA KADAR ÜCRETSİZ Yeniden Dikilecektir. Konu ile ilgili "Hizmet Şirketi"  ve "Müşteri" Hitamlarında Saygı Sınırını Koruyacaktır.  

•        "MÜŞTERİ", mezarın güvenliğinden ve Mezara Gelebilecek Hasarlardan (Taş Kırılması , Suluk Çalınması , Baş taşının Oynaması veya Yerinden Çıkması v.b.)  Durumlardan  "HİZMET ŞİRKETİ " ni sorumlu tutmayacağını beyan ve kabul eder.

•        "HİZMET ŞİRKETİ " bu sözleşmenin maddesindeki süre içinde ( 7 İş Günü İçinde ) ilk düzenleme işini bitiremez ve bitmiş halinin fotoğrafını göndermezse "HİZMET ŞİRKETİ" tahsil ettiği bedeli "MÜŞTERİ"'nin başvurusunu takiben 5 İş Günü İçinde ödeyecektir.

•        "HİZMET ŞİRKETİ" nin tamamiyle kontrolü dışında olmak üzere, internet kullanımından (Türk Telekom,dan kaynaklanan teknik sorunlar, elektrik kesintisi, donanım problemleri, alt yapı sorunları, doğal afetler v.s. gibi olaylardan dolayı). Bu ve bunun gibi sebeplerden,"HİZMET ŞİRKETİ" hiçbir şekilde sürekli, kesintisiz ve güvenli hizmet vereceğini garanti ve taahhüt edemez.

•        İnternet sayfasında"MÜŞTERİ"'ye ayrılan bölümde yayınlanacak olan rahmetli özgeçmişi ve vesikalık resim "HİZMET ŞİRKETİ "'ne iletilmelidir."HİZMET ŞİRKETİ " eline geçmeyen bilgi ve belgeler sebebiyle sağlayamadığı hizmetlerden sorumlu olmaz.

•        "HİZMET ŞİRKETİ Müşterinin sözleşmedeki Ödeme yükümlülüklerini yerine getirmediği takdirde, "HİZMET ŞİRKETİ " sözleşmeyi tek taraflı fesih etmesini ve herhangi bir tazminat talebinde bulunmayacağını peşinen kabul eder.

•        Taraflar arasındaki işbu sözleşmeye ilişkin yapılacak faaliyete ilişkin her türlü yazışma bilgi ve belgeler, T.C. Resmi kurum ve daireleri dışında üçüncü kişilere aktarılamaz, paylaşılamaz ve bilgi verilemez.Türk Ticaret Kanunu'nun haksız rekabete ilişkin sır saklama sorumluluğu içinde değerlendirilecek bu hükme aykırı davranışlar "MÜŞTERİ"'nin "HİZMET ŞİRKETİ "'nin aykırılığını teşkil edecek olup, taraflar bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceklerdir. "Hizmet Şirketi" Bu Sözleşme ile Hizmet Verdiği Mezarın Bakımlı ve Bakımsız Mezar Fotoğraflarını Kendi İnternet Sitesinde Fotoğraf Albümünde ve Resmi Kayıtlı Ofis - Bürolarında ve Broşürlerinde  Yayınlayabilecektir.

•        Taraflar arasındaki tüm yazışmalar tarafların işbu Sözleşme'de yazılı adreslerine yapılır. Taraflar tebligat adreslerinde meydana gelen değişiklikleri diğer tarafa yazılı olarak bildirmedikçe mevcut adreslere yapılan tebligatlar geçerlidir.

MEZAR BAKIMI - ANKARA MEZAR BAKIMI - KARŞIYAKA MEZARLIĞI - CEBECİ ASRİ MEZARLIĞI